Projek Wakaf Tangki Siri 13.0 & 14.0 di Pulau Jambongan Sabah

Alhamdulillah Wakaf Tangki Projek PIKDM Siri 13.0 dan 14.0 bagi tahun 2021 di Pulau Jambongan Beluran Sabah telah disempurnakan. 140 tangki telah memberi manfaat besar buat penduduk kampung yang sangat memerlukan.

Dengan sempurnanya agihan dan pemasangan tangki yang ke 140 ini, dapatlah memberi manfaat penerima tangki untuk persiapan Ramadhan yang bakal tiba dan musim kemarau yang semakin menghampiri.

Jazakumullahhu khayran buat para penginfak PIKDM yang budiman. Sumbangan infak wakaf Tangki Air masih diteruskan, buat yang berminat boleh terus hubungi nombor hp yang tertera dibawah.

Barakallahhufeekum buat Team Mads yang sentiasa efisien dan komited dalam menguruskan projek wakaf tangki ini. Semoga Allah terima amal kita semua. Aameen.

LINK PENUH RANGKAIAN PIKDM KLIK DISINI
👇👇👇👇👇👇
https://linktr.ee/PIKDM

Ikuti PIKDM

Tadabbur Al-Quran

Buletin & Aktiviti

Projek Terkini PIKDM

Projek-Angkat-2023-8

Projek Angkat PIKDM 2023

Kami sentiasa menjalankan projek dakwah dan kebajikan. Jadilah yang terawal dalam membantu mereka yang memerlukan. Sumbangan anda sangat penting dan bermakna buat penerima manfaat. Klik pautan kempen dbawah untuk menyumbang.

INFAK SEKARANG
Zakat

Zakat Online

Anda kini boleh membayar zakat secara online dan sumbangan zakat anda akan terus disampaikan kepada asnaf yang memerlukan.

BAYAR ZAKAT ONLINE

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

(PPM-030-10-18122019)

Pautan

Hubungi

Saluran Perbankan

Maybank

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

5627-4015-5175

© Hak Cipta Terpelihara 2022 - Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

Buku-zikir-Beli-Infak-Floating