Program Isnin & Selasa ( 25 & 26 Oktober)

Isnin 25 Oktober

•Kedutaan Indonesia – Urusan bayaran tiket dan bagasi kak yus Ain Wikanto yang telah selamat diuruskan PIKDM pada 23 Oktober (sabtu) bagi penghantaran pulang ke Indonesia untuk beliau kembali ke pangkuan keluarganya di Medan bagi merawat penyakit yang dihidapinya itu.

▪︎Lokasi NSK Selayang – Belian 50 set dapur pek

▪︎Penghantaran sebahagian belian ‘Dapur Pek’ ke Maahad Darul Hijrah Tahfiz untuk program khatam Al Quran 30 juzuk yang akan berlansung InshaaAllah pada 30 & 31 Oktober turut bakal disumbangkan 50 tajaan dapur pek untuk program kerjasama ‘Dapur Pek for Refugees’ yang ditaja Sapura Energy & Baker Hughes.

Selasa 26 Oktober

▪︎50 set belian produk MokcunMart berupa kopi, kicap dan soohoon pucuk dari Pn Sarina untuk dilengkapkan bersama ‘Dapur Pek’ agihan DapurPek Kl/Selangor

Klik LinkTree untuk pautan penuh rangkaian PIKDM.

https://linktr.ee/PIKDM

Tonton Video👇

 

Ikuti PIKDM

Tadabbur Al-Quran

Buletin & Aktiviti

Projek Terkini PIKDM

Projek Angkat 2024 Keseluruhan Senarai Projek

Projek Angkat PIKDM 2024

Kami sentiasa menjalankan projek dakwah dan kebajikan. Jadilah yang terawal dalam membantu mereka yang memerlukan. Sumbangan anda sangat penting dan bermakna buat penerima manfaat. Klik pautan kempen dbawah untuk menyumbang.

INFAK SEKARANG
Zakat

Zakat Online

Anda kini boleh membayar zakat secara online dan sumbangan zakat anda akan terus disampaikan kepada asnaf yang memerlukan.

BAYAR ZAKAT ONLINE

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

(PPM-030-10-18122019)

Pautan

Hubungi

Saluran Perbankan

Maybank

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

5627-4015-5175

© Hak Cipta Terpelihara 2023 - Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia