AGM PIKDM [13.12.2020]

Alhamdulillah pada Ahad 13 Disember 2020 baru ini telah diadakan Mesyuarat Agong Tahunan kali pertama bagi PIKDM (Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia)

Barisan AJK yang hadir secara fisikal dan ‘zoom’ membentangkan laporan masing². Laporan Kewangan 2020 dibentangkan pada ahli AJK yang hadir mahupun secara zoom.

Laporan Projek, Program dan Misi PIKDM pada kali pertama 2020 menyaksikan banyak sejarah tercipta. Perancangan 2021 turut dibentangkan Biro masing².

Jazakumullahhu khayran buat seluruh Pasukan PIKDM terutamanya barisan hadapan yang telah banyak membantu dan melancarkan operasi pengurusan PIKDM tanpa kenal erti lelah dan penat. Terimakasih tak terhingga buat semua para penginfak budiman. Semoga Allah merahmati kita semua.

Barakallahhufeekum buat seluruh pasukan PIKDM.

Lynnda Abbas
Pengerusi PIKDM

   

 

   

      

   

Ikuti PIKDM

Tadabbur Al-Quran

Buletin & Aktiviti

Projek Terkini PIKDM

Projek-Angkat-2023-8

Projek Angkat PIKDM 2023

Kami sentiasa menjalankan projek dakwah dan kebajikan. Jadilah yang terawal dalam membantu mereka yang memerlukan. Sumbangan anda sangat penting dan bermakna buat penerima manfaat. Klik pautan kempen dbawah untuk menyumbang.

INFAK SEKARANG
Zakat

Zakat Online

Anda kini boleh membayar zakat secara online dan sumbangan zakat anda akan terus disampaikan kepada asnaf yang memerlukan.

BAYAR ZAKAT ONLINE

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

(PPM-030-10-18122019)

Pautan

Hubungi

Saluran Perbankan

Maybank

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

5627-4015-5175

© Hak Cipta Terpelihara 2022 - Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

Buku-zikir-Beli-Infak-Floating