260 TANGKI WAKAF DI PULAU JAMBONGAN SABAH

[1 RUMAH 1 TANGKI]

Alhamdulillah dengan izinNya telah disempurnakan projek wakaf 1 rumah 1 tangki yang telah dimulakan pada Siri 1 bertarikh 10 Februari 2020 dan telah disempurnakan Siri Akhir pada 10 September 2022.

Dengan terlaksananya 260 tangki wakaf ini dari sumbangan para penginfak PIKDM yang budiman maka ramai yang telah mendapat manfaat. Dari satu rumah ke satu rumah tangki dan pancuran air dihantar dan dipasangkan buat penduduk pulau jambongan, Sabah dari sumbangan para penginfak PIKDM.

Kami mahu merakamkan jutaan terimakasih buat MADS Pulau Jambongan selaku pengurus projek yang telah menyempurnakan amanah dengan jayanya walau terpaksa melalui pelbagai ujian dan cabaran namun berjaya menyempurnakan tugasan ini. Alhamdulillah.

Jazakumulllahhu khayran buat para penginfak PIKDM yang budiman, tanpa sokongan para penginfak sumbangan ini tidak mungkin terlaksana. Semoga Allah merahmati kalian. Teruskan sokongan anda.

Video penuh penutup Siri Akhir 260 tangki di Pulau Jambongan ini bakal menyusul untuk tontonan para penginfak budiman menelusuri proses perjalanan projek wakaf ini.

Barakallahufeekum.

———-

Tajaan Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia (PIKDM)

Sumbangan bagi tajaan majlis ilmu boleh disalurkan terus melalui link dibawah.

Infaq potongan bulanan secara autodebit : https://infaqbulanan.pikdm.org.my

Infaq Tabung Dana Kuliah : https://infaqsubuh.pikdm.org.my

ATAU terus ke akaun

5627 4015 5175Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

(PPM-030-10-18122019)

Pautan

Hubungi

Saluran Perbankan

Maybank

Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia

5627-4015-5175

© Hak Cipta Terpelihara 2023 - Pertubuhan Ilmu Kebajikan Dakwah Malaysia